Wij zijn verhuisd

Schadeservice van Geffen is verhuisd naar haar ‘nieuwe’ bedrijfspand.
Dit markante bedrijfspand is gelegen aan een van de invalswegen van Asten op bedrijventerrein “Nobis” nabij de snelweg Eindhoven-Venlo (A67) op een A-zichtlocatie.

Het ‘nieuwe’ bedrijfspand van Schadeservice van Geffen heeft een vloeroppervlakte van ruim 1400m2 en is gebouwd op een perceel van ruim 2500m2.

Het ‘nieuwe’ bedrijfspand past prima in de toekomstplannen van Schadeservice van Geffen. Het bedrijfspand is zeer representatief van opzet en wordt gekenmerkt door een sfeervolle entree, een goed uitgeruste werkplaats, waarin veel is geïnvesteerd in nieuwe materialen, een efficiënte routing en de laatste stand van zaken qua techniek.

Met het zetten van deze mooie stap zijn we helemaal klaar voor de toekomst!

Autoschade van Geffen

Schadeservice  van Geffen bestaat inmiddels 49 jaar en is al die jaren gevestigd in Asten. “Autoschadeherstel is een vak apart. Voorheen was het herstellen van schade een vrij eenvoudige zaak, tegenwoordig is het een gespecialiseerd vak”, aldus Lau Berkers. Lau staat op de werkvloer, samen met een enthousiast team van medewerkers, en zoon Roel ‘bemant’ het kantoor. Lau: “Auto’s hebben steeds meer elektronica die uitgelezen moet worden, verschillende kunststoffen en andere verschillende materialen. En alle materialen hebben een andere bewerking nodig. Een auto kan tegenwoordig bijvoorbeeld 9 verschillende staalsoorten bevatten, en zonder kennis is de kans groot dat een reparatie verkeerd wordt uitgevoerd. Hiervoor hebben we alle speciale apparatuur en benodigdheden. Fabrikanten gebruiken steeds meer hybride verbindingen (verschillende metalen aan elkaar verbonden). Om tot een goede reparatie te komen is de juiste reparatiemethode nodig.

Ook hebben we binnen ons team een AST-er, wat staat voor autoschadetechnicus. De autoschadetechnicus is een expert op het gebied van voertuigsystemen waarin elektronica verwerkt is. Vooral op het gebied van(de-)montage gaat de autoschadetechnicus een steeds prominentere rol spelen in het schadeherstelproces. De autoschadetechnicus is onmisbaar in een modern Schadeherstelbedrijf.

Schadeservice van Geffen is aangesloten bij Focwa Eurogarant, een organisatie van erkende schadeherstellers, ook staat duurzaam herstel hoog in het vaandel, en ook hiervoor is Schadeservice van Geffen gecertificeerd