Kleine reparaties

Ook voor kleine reparaties bent u bij Autoschade van Geffen aan het juiste adres.
Autoschade van Geffen is expert in het oplossen van kleine schades en maakt gebruik van de nieuwste technieken en gereedschappen.
Deze technieken maken het mogelijk kleine schades te repareren tegen aantrekkelijke prijzen waardoor u niet onnodig op kosten wordt gejaagd.

Spot repair

Ook is Autoschade van Geffen  gespecialiseerd in Spot Repair, dat wil zeggen, het voordelig herstellen van kleine beschadigingen aan lak, kunststof delen en interieur.
Kleine lakbeschadigingen aan uw auto, zijn eenvoudig te verhelpen met de spot repair methode. Als u kleine beschadigingen snel laat herstellen, blijft uw auto mooi en in conditie.

Uitdeuken zonder spuiten

Naast spot repair bent u ook voor uitdeuken zonder spuiten bij Autoschade van Geffen aan het juiste adres. Uitdeuken zonder spuiten is een techniek die het mogelijk maakt om kleine deukjes (b.v. hagel- of parkeerschade) te herstellen. Met speciale gereedschappen kunnen deukjes uit de auto worden verwijderd zonder dat de auto gespoten hoeft te worden. De originele fabriekslak blijft met deze techniek intact. Met deze milieuvriendelijke methode is een aanzienlijke besparing in kosten te halen ten opzichte van traditioneel schadeherstel. Niet alle deukjes kunnen echter op deze wijze worden hersteld.

Heeft u beperkte schade en wilt u deze eigenlijk laten herstellen, dan kunnen we u gratis en vrijblijvend adviseren.

Interieur reparaties

Denk aan gaatjes van een telefoonhouder, scheuren in het dashboard, beschadigde consoles, inbraakschade of brandgaatjes in de stoelbekleding of beschadigde hemelbekleding. Autoschade van Geffen beschikt over speciale technieken om dergelijke zaken “ eenvoudig” te repareren.