Autoschade

Schadeherstel bij Autoschade van Geffen kenmerkt zich door:

 

Vakkundigheid

Reparatie wordt uitgevoerd door uiterst vakkundige specialisten. Dankzij regelmatige bijscholing zijn ze altijd bekend met de nieuwste technieken om uw schade te herstellen. Bovendien beschikt Autoschade van Geffen over het benodigde speciale gereedschap. Autoschade van Geffen werkt volgens voorgeschreven methodes en specificaties.

 

Complete financiële afwikkeling

Autoschade van Geffen neemt u graag de zorgen uit handen. Wij onderhouden de nodige contacten met instanties als politie, sleepdiensten, schade-experts en verzekeringsdiensten. Dus ook de complete financiële afwikkeling van een schade wordt probleemloos voor u verzorgd.

 

Vervangend vervoer

Uw auto is voor schadeherstel bij Autoschade van Geffen. Wat nu? Geen zorgen. Als u uw auto voor schadeherstel langs brengt, krijgt u de beschikking over vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

 

Originele onderdelen

Bij Autoschade van Geffen wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit. Originele onderdelen passen perfect, waardoor het herstel ook sneller kan plaatsvinden.

 

Veiligheid

Uw auto is een veilige auto. Dat zit ’m voor een belangrijk deel in de constructie van de carrosserie. Daarin hebben de constructeurs een groot aantal veiligheidsvoorzieningen aangebracht. Al deze voorzieningen zijn voor het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Het spreekt dan ook voor zich dat herstel van carrosserieschade een zaak voor specialisten is. Alleen een erkend Schadeherstelbedrijf biedt u de zekerheid dat uw auto na reparatie weer als nieuw is. Hij voldoet voor de volle 100% aan de strenge fabrieksspecificaties van uw auto. Na het herstellen van de schade is de veiligheid van uw auto weer als vanouds.

 

Restwaarde

Wees gerust, een schade schaadt de restwaarde van uw auto niet. Dankzij het hoogwaardige schadeherstel dat Autoschade van Geffen uitvoert, krijgt u de auto in precies dezelfde staat terug als het moment vóór de schade. De restwaarde van uw auto blijft gewaarborgd.